Hovedsiden

Ingrid på pallen i World Cup!

Nove Mesto, Tsjekkia:
Ingrid Bøe Jacobsen sørget for Norsk pallplass i UCI MTB World Cup i Nove Mesto med en råsterk 3.plass! Dette er et resulat for historiebøkene - Ingrid er første nordmann på pallen i en WC sprint!
23.05.2014
Ingrid kom seg greit igjennom prologen, og var klar for finalene. Første runde gikk greit, og hun kontrollerte inn med en avgjørende spurt. I runde 2 ble det mer spennende; Ingrid la seg bakerst, og det så noen sekunder ut til at hun skulle miste kontakten med de tre i tetgruppa. Men opp bakken klatret Ingrid rått slik at hun kom ut på innspurten sammen med de andre. Nok en sterk spurt, og hun kontrollerte andreplassen - og var i finale!

I finalen hadde været snudd totalt, og rytterne måtte kjempe både mot mørket, men også tiltagende regn. Regjerende mester Alexandra Engen kjørte beinhardt ut fra start og fikk raskt en liten luke til Katrin Stirnemann og Ingrid. Ingrid hang på som en klegg, men dette ble allikevel også rekkefølgen helt i mål.

Vi gratulerer Ingrid med fantastisk sterk kjøring! Første World-cup pall for Sepura XC Superior, og innskriving i historiebøkene for internasjonal og norsk MTB!

Vi kommer tilbake med mer når pulsen har roet seg!