Hovedsiden
Foto: www.superiorbikes.eu
Foto: www.superiorbikes.eu

Kunsten å glede seg

Husker du din første sykkel? Mange gjør det, langt bedre enn sine første par joggesko, sin første fotball eller sine første ski. Hvorfor det er slik, er det ikke nødvendigvis så lett å sette fingeren på, men kanskje handler det om en av de første opplevelsene av individuell frihet. Samtidig husker mange følelsen av det å glede seg vel så godt som selve sykkelen.
25.01.2014
Kunsten å glede seg er av de iboende egenskapene vi er i ferd med å berøve våre barn, påstås det. Mulig det, men vi håper fortsatt de aller fleste evner å la forventningene bygge seg opp mot dagen en ny sykkel kan hentes. Slik er det ihvertfall for oss.

Om et par uker får våre ryttere sine sykler for kommende sesong. Noen velger 27,5’ andre velger 29’. Felles for alle er at det blir en Superior, og at gleden i ventetiden er stor. Med disse skal vi utfordre de etablerte og de beste i Grenserittet, Norgescup og World Cup - og mange andre steder.   

Det er mange gode sykkelmerker der ute, og er lommeboka tykk nok er det nesten ingen grenser for hva en kan få kjøpt. Er du først og fremst opptatt av å sykle på et av de største fabrikkmerkene, et av disse merkene sykkelmagasinene tester på «repeat» år inn og år ut og samtidig betale litt ekstra for det, skal du styre unna Superior. Er du imidlertid mest opptatt av å få mye for pengene, og likevel en sykkel i «high-end» delen av markedet, så kan du kanskje vurdere et sideblikk på Superior.

Vi er spente! Og - vi lover å komme tilbake og fortelle om hvordan vi opplever våre nye sykler, både hva vi tenker er deres styrker og svakheter. 

Lyst til å prøvesykle en Superior og å få et svært konkurransedyktig tilbud som inkluderer kunnskap og service fra tidligere proffryttere? Ta i så fall kontakt med gutta på Sykkelstasjonen.no her: www.sykkelstasjonen.no
Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike"
- John F. Kennedy