Laget

Markus Eid Mellegård

Markus Eid Mellegård er vår eneste førsteårs senior i 2014. De som har tatt dette steget tidligere, vet at det innebærer et behov for en god porsjon tålmodighet, samt evnen til å jobbe godt med utvikling av egne prestasjoner.
Vi synes det å være med på dette steget er spennende, og kommer til å bidra til at Markus holder fokuset nettopp der det gjør mest nytte for seg i 2014: Egne prestasjoner og utvikling trinn for trinn.

Spørsmål & svar med Markus Eid Mellegård

Interesser utenom sykkelen?

Jeg liker å være sammen med venner og få tankene over på andre ting enn sykling. Når jeg har mulighet drar jeg på Sarpsborg stadion for å støtte Sarpsborg 08, en fin avkobling til trening og ritt.

Hvordan du startet med sykkel?

Sykkelskole i Sarpsborg. Der ble jeg bitt av basillen og etter det har jeg bare blitt mer og mer aktiv.

Første sykkel?

Første med gir var en Diamant.

Første sykkelritt:

Giant Cup ritt i Østfold 2007.

Hva har syklingen lært deg:

Jeg har blitt mye mer strukturert. Det holder ikke lengre å bare å være med på fellestreningene for å bli god, man må også kjøre økter alene. I tillegg har jeg lært at det kreves veldig mye trening og arbeid for å bli skikkelig god.

Favoritt treningstur på sykkel:

Beste og verste økta er å kjøre bakkeintervaller i "jævelbakken"... Denne bakken går parallelt med Eidettunnelen og opp til Stikkaåsen. De som har syklet Sølvstufossrittet vet hva jeg mener. Veldig deilig når man er ferdig med en slik økt...

Fineste/mest minneverdige opplevelse på sykkelen:

Seier i Norges cup Montebellorittet hvor jeg også fikk den gule trøya, som sammenlagtleder.

Mål for 2014, for laget og for deg selv?

Mitt mål for laget er å bidra til et godt miljø. Mine egne mål for 2014 (førsteårs senior) er å få minimum en topp 10 plassering i Norges Cup rundbane, og ellers gjøre det best mulig i alle ritt jeg stiller.

Høydepunkter fra karrieren:

Vinner av Norges cup maraton sammenlagt.
Nr 1 i Montebellorittet.
Nr 1 i Neptunrittet.
Født30/05/95 Høyde/vekt176cm, 62kg Sivil statusSingel BostedTønsberg/Sarpsborg Yrke/studierStudent på Wang Toppidrett KlubbSarpsborg SK